NieuwsHet laatste nieuws vind je ook op onze facebookpagina


 

HOLEBI WANDELING  -  ZATERDAG 18 mei 2019  -  Dordrecht

Op 18 mei organiseren wij weer een mooie wandeling in het historische Dordrecht. De wandeling is ongeveer 10 km lang en gaat van station Dordrecht Stadspolders naar station Dordrecht. We lopen veel langs water: grote rivieren, smalle grachten, havens met oude zeilschepen en moderne jachten.


Eerst gaat de route door groene plantsoenen en langs de rivier de Wantij. Slingerende paadjes in het Wantijpark leiden naar Villa Augustus, waar we even zullen pauzeren. Vanaf de Merwedekade kijk je op Europa’s drukstbevaren rivierenkruispunt; hier stromen de Merwede, Oude Maas en Noord samen. Tot slot wandelen we door de historische binnenstad van Dordrecht waar we nog een hapje zullen eten met de liefhebbers.


Hoe ziet de dag eruit?
Wij verzamelen onder aan de trap bij de parkeerplaats om 13.00 uur bij station Dordrecht Stadspolders, Dudokplein 100 in Dordrecht. Gezamenlijk lopen we naar Grand Café Boekmans aan het Dudokplein. Wie door omstandigheden vertraagd is, kan hier direct heen komen.


Dan wandelen we langs de rivier de Wantij naar villa Augustus waar we kunnen genieten van een fraai uitzicht onder het genot van een drankje.

 We eindigen in de historische binnenstad waar we bij restaurant ’t Bevertje nog wat zullen eten. Met de trein kun je weer terug reizen naar het beginpunt.

Uiteraard hopen wij weer op een leuke opkomst.
Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag je naam en mobiele telefoonnummer vermelden. In verband met de reservering voor het eten, graag laten weten of je na het wandelen mee gaat eten.
Tot 18 mei!
Groet van het HoLeBi team:
Auke (06-36161973), Irene (06-38910983)