Nieuws

Strandwandeling hetero-partners

Kijkduin

Op 2 september aanstaande organiseert de Heterowerkgroep van Orpheus weer een fijne middag voor jullie op het strand van Kijkduin.

We maken een wandeling langs de zee en de duinen en nemen een pauze halverwege de tocht in een strandpaviljoen. En voor wie wil: aan het eind van de middag is er een afsluitend etentje met elkaar.

De wandeling is gratis en wat je eet en drinkt is voor je eigen rekening. Mocht je dieetwensen hebben dan horen we die graag, en houden we daar rekening mee.

Deltaplein Kijkduin

We verzamelen tussen 13:00 uur en 13:30 uur bij de muziektent/kiosk aan het Deltaplein op de boulevard in Kijkduin.

Plattegrond Kijkduin


Het Deltaplein is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl om precies te zien op welke tijden en waar de bussen rijden/aankomen. Kom je met de auto aan in Kijkduin, dan kun je gratis parkeren. Indien je wil carpoolen geef dan ook je woonplaats aan bij je aanmelding en dat je mailadres onder de deelnemers verspreid mag worden.

Verder bij je aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag je mobiel nr vermelden en of je ook mee blijft eten.

Met vriendelijke groeten en tot op 2 september,

Hilde en Anja

Hilde 06-83716165
Anja 06-29352691