Nieuws

HOLEBI WANDELING  -  ZATERDAG 7 oktober 2017  -  Houten

Zaterdag 7 oktober is er weer een HoLeBi wandeling in Houten.

We gaan het prachtige buitengebied van Houten en Bunnik verkennen. Wandelen over een fort van de Nieuwe Hollandse waterlinie, door de natuur van de Nieuw Wulven en over boerenland.

 Hoe ziet de dag eruit?

Wij willen verzamelen tussen 12.30 en 13.00 uur bij het Joinn Café, Onderdoor 5 in Houten. Dit is vlak tegenover het station. Ook is het mogelijk te parkeren aan de achterkant van De opstandingskerk, Het Kant 1 in Houten. Hier kan je gratis parkeren. Iemand van de werkgroep zal daar vanaf 12.15 uur aanwezig zijn om samen naar het café te lopen. Als iedereen aanwezig is, drinken we samen een kop koffie of thee om verder kennis te maken.

  

De route leidt ons langs het Fort bij de Vechten, een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Verder lopen we door een afwisselend bos-landbouw- en natuurgebied. Wij gaan ervan uit, zeker met mooi weer, dat we rond 18.00 uur weer in Houten zullen aankomen.

Na de wandeling willen we met zijn allen gezellig uit eten gaan. De reservering is gedaan bij
Eet Atelier, Het Rond 86 in Houten. Dieetwensen graag even doorgeven bij aanmelding.

Uiteraard hopen wij weer op een leuke opkomst. Kom gezellig wandelen en eten in Houten. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Graag je naam en mobiele telefoonnummer vermelden. In verband met de reservering voor het eten, graag laten weten of je na het wandelen mee gaat eten.
Tot 7 oktober! 

 

Groet van het HoLeBi team:
Sylvia 
Auke (06-36161973)
Sam