Op dit prikbord kunt u korte berichten plaatsen zoals een oproep voor een persoon, een voorstel om iets te organiseren, een reactie op een oproep of evenement, een vraag om hulp bij iets wat u wilt organiseren, het aanbieden van hulp, enz.. Verwijs zomogelijk naar een web site of email adres voor nadere informatie.

DoubleU ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Interactief Prikbord

Op een prikbord zou je reacties mogen verwachten. Anders kun je het prikbord net zo goed verwijderen. Ik had verwacht dat dit een interactief prikbord zou zijn, maar ik kom van een koude kermis thuis.

En dat, terwijl er duizenden mensen zijn, ook in Nederland, die in dezelfde situatie verkeren. Bijvoorbeeld nog getrouwd zitten in een heterohuwelijk, terwijl je homo of lesbisch bent. Of mag ik zeggen flikker en pot? (Niet verkeerd bedoelt, hoor. Zeker niet). De een wat verder in zijn/haar proces dan de ander.

Maar, lieve mensen, juist door er het met elkaar over te hebben, wordt onze last een beetje dragelijker. Met lotgenoten. Maar dan wel op een meer Interactieve manier op dit Prikbord mag ik hopen. Dus reageer en we vinden elkaar!  ;-)

dinsdag 22 mei 2018

DoubleU ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Spagaat

Rare titel hè. Maar wel een titel die momenteel precies mijn situatie omschrijft. Een achter in de vijftig getrouwde homo. Met volwassen kinderen. Vrouw en kids weten het al lang. Decennia mijn gevoelens onderdrukt en nu komen ze tot explosie. Spagaat: blijven of vertrekken? En weet je, allebei de keuzes zijn fout. Tenminste zo ervaar ik dat nu.

Herkenbaar? misschien zouden we het hierover eens kunnen hebben, want ik weet het 'Ik ben niet alleen!'

maandag 21 mei 2018

Simone Königs ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): relatietherapie E.F.T

Mocht je in je relatie steeds tegen dezelfe thema's oplopen is de kans groot dat je geraakt wordt op oude pijn. Emotional Focussed therapy is daarop gericht. Wil je er samen met je partner naar kijken en zo jullie relatie naar een diepere laag brengen? Neem dan contact met mij op. Ik ben gecertificeerd EFT therapeut, daarnaast trauma en transformatietherapeut. Mijn website: www.ikdoehetanders.nu tab relatietherapie

maandag 30 april 2018

Bart ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): bi -man zoekt bi- man

Hallo, ik ben een gelukkig getrouwde bi-man, 60 jaar, regio Rotterdam, met grote kinderen, HBO en werk, maar nu echt op zoek is naar die andere bi -man die ook deze gevoelens heeft (en\of deze nu niet meer wil verdrin- gen of wegstoppen). Mijn vrouw is hiervan op de hoogte en stel hetzelfde bij jou ook zeer op prijs.

Ik zoek een bi-man tussen de 50 en 70 jaar voor regelmatig contact, met een brede algemene belangstelling die net als ik ook graag naar kunst, cultuur en natuur gaat.

Herkenning? Reageer dan op bovensttand E-mailadres .

Met vriendelijkr groet, Bart.

 

 

 

maandag 02 april 2018

Kristien ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): bi zijn, veel emoties!

Hi,

Ben 52 jaar, 25 jaar gertrouwd met lieve echtgenoot en heb een dochter.

Blijf heel bewust samen. Weet al 18 jaar dat ik bi ben, was daar eerst heel verdrietig om , nu toch een plaatsje kunnen geven.

Wil vooral gelijkgestemde vrouwen mailen.

(maart 2018)

Groetjes,

Kristien

 

zaterdag 31 maart 2018

Onderwerp *
Naam *
E-mailadres
Inhoud *
 

SPAM Controle. Wat zijn de eerste drie letters van onze vereniging? *

 
 

 

Powered by Phoca Guestbook