NieuwsHet laatste nieuws vind je ook op onze facebookpagina


 

HoLeBi wandeling Breda zaterdag 3 oktober 2020

  Op zaterdag 3 oktober organiseren wij weer een mooie wandeling, dit keer in het gezellige Brabantse Breda. De wandeling is ongeveer 10 km lang en heeft zowel als start- en eindpunt station Breda. We lopen langs een riviertje en door het oudste naaldbos van Nederland; het Mastbos. Op de terugweg lopen we een stukje via het centrum o.a. door de Grote Markt naar het station.

De dag ziet er als volgt uit:
13.00 uur verzamelen in de hal van station Breda aan de centrumzijde. Gezamenlijk gaan we naar een horecagelegenheid voor een drankje. Locatie wordt later nog bekend gemaakt aan alle deelnemers.
13.30 uur: start wandeling. Onderweg pauzeren we voor een drankje waarna we de route verder vervolgen tot in het centrum van Breda waar we de dag afsluiten met een etentje. Maar voor wie liever eerder naar huis wil is het station vlakbij en eenvoudig wandelend te bereiken. We hopen weer op een leuke opkomst. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag je naam en mobiele telefoonnummer vermelden. In verband met de reservering voor het eten, graag laten weten of je na het wandelen mee gaat eten. Hopelijk tot 3 oktober!

We verwachten dat u de maatregelen van het RIVM die op dat moment gelden in acht zult nemen.

Groet van het HoLeBiteam:
Auke (06-36161973) Will (06-20740472) Irene (06-38910983)