{cbscrollpane align="left" width="784" }

Heteropartners
Orpheus is er niet alleen voor de homo, lesbische of bi-partner, maar zeer zeker ook voor de heteropartner.

Misschien had je al wel iets vermoed, misschien komt de mededeling dat je partner homoseksuele gevoelens heeft als een donderslag bij heldere hemel. Hoe nu verder?

Ben je razend, denderen de woorden “pot”of “flikker” over de tafel, of ben je heel begripvol en gun je je partner alle geluk van de wereld, of weet je het gewoon even niet meer? Je wilt bij elkaar blijven, maar kan dat wel, en hoe dan? Je wilt juist niet bij elkaar blijven, maar de kinderen dan?

Het is wel eens prettig om over deze dingen te praten met mensen die in dezelfde situatie zitten of gezeten hebben. Die mensen vind je bij Orpheus. En speciaal voor jou bij de heterowerkgroep.
Naast de mogelijkheden voor gesprekken organiseert de heterowerkgroep ook ontspanningsactiviteiten.

Wij hetero's zijn allemaal een eerste keer naar een bijeenkomst gekomen en weten dus ook wat drempelvrees is. Omdat we allemaal de Orpheussituatie goed kennen, kan jij ervaren dat je aan een half woord genoeg hebt om uit te leggen hoe jij je voelt. Een luisterend oor en het vernemen van ervaringen van anderen laat je al snel opgaan in de groep.

Themamiddag

Op de zaterdagen in november en februari/maart organiseren we als Werkgroep Heteropartners van Orpheus middagen waar we als lotgenoten de ruimte hebben om elkaar op een prettige en vaak krachtgevende manier te ontmoeten. Er is ruimte voor het thema en ruimte voor de behoefte van de groep op die middag. Of je kort of al wat langer in je Orpheussituatie zit, voel je welkom. De kosten voor leden zijn 5 euro, voor niet-leden 10 euro (dit bedrag is voor de zaalhuur). Check voor de exacte datum de Agenda

Na de afsluiting om 17.00 uur is er gelegenheid om samen ergens te gaan eten, dat is op eigen kosten en zeker niet verplicht. De groep bestaat meestal uit ca. 10 personen.

Wandeling
Elk jaar wordt er een bos- en een strandwandeling georganiseerd. Op het verzamelpunt wordt je opgewacht door de werkgroepleden. Na een korte introductie gaan we een vooraf geplande wandeling maken.
Bij de wandelingen zijn er meestal tussen de 15 en 25 personen. Als afsluiting is er de mogelijkheid om als groep met elkaar op eigen kosten te gaan eten.

Namens de Werkgroep Heteropartners van Orpheus

Hilde van der Ploeg 06 - 83 71 61 65
Otto van Kleef 06 - 50 66 57 11
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Activiteiten 2019


9 maart - Landelijk heteropartner middag

juni - Voorjaarswandeling

september - Strandwandeling KIJKDUIN, Den Haag

november – Landelijk heteropartner middag

{/cbscrollpane}