Noord Brabant

Contactgegevens

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aard & Jos 06 - 50 22 88 17
Edwin 06 - 52 39 82 75
Anja 06 - 29 35 26 91
Ed & Sjan 06 - 43 02 89 79

 Organisatie en samenstelling

De regionale werkgroep Orpheus Brabant midden- en oost heeft behalve de binding met de overkoepelende landelijke vereniging Orpheus twee regionale samenwerkingsverbanden. Een samenwerkingsverband met de "Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant" en met het "COC Eindhoven en regio" waar de bijeenkomsten van deze werkgroep gehouden worden.

                  

De werkgroep bestaat uit zes leden: één hetero man, één hetero vrouw, één biseksuele vrouw en drie homoseksuele mannen.


Open avonden

De werkgroep organiseert iedere tweede woensdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een open avond. De avonden starten om 20:00 uur . Na binnenkomst / kennismaking wordt er vanaf 20:30 uur aan de hand van een thema een kringgesprek gevoerd tot ongeveer 22:00 uur, waarna er nog tot ongeveer 23:00 uur gelegenheid is tot napraten aan de bar.


Locatie open avonden

COC Pand 54
Prins Hendrikstraat 54
5611 HL Eindhoven
040 - 24 55 700


Programma 2019

Tot aan de zomerstop in juli en augustus worden de volgende thema's behandeld:
13 februari - Uit de hoge hoed
Uit de hoge hoed toveren we stellingen waarover je je mening kunt geven en die voldoende stof geven om met elkaar van gedachten te wisselen.
13 maart - Openheid
Hoe open durf, moet, mag, wil en kun je zijn in en over je Orpheus-situatie?
10 april - NIVEA
Hij/zij zal wel.... Als je zin zo begint ben je aan het invullen wat een ander doet of denkt en hoe jij je dan gaat gedragen.
Hoe ziet je wereld er uit als je Niet Invult Voor Een Ander en als je vooral goed voor jezelf zorgt?
8 mei - HeHomopoly
Stellingen en vragen komen in een spelvorm aan bod en als bonus ook nog de eigenschappen die bij jou passen.
12 juni - Zomerborrel
De laatste avond voor de zomerstop en traditioneel zonder vast thema maar met een hapje en een drankje. Vanzelfsprekend heb je wel de gelegenheid om ook deze avond een serieus gesprek aan te gaan met andere bezoekers en/of de werkgroepleden.


Bereikbaarheid

Eigen vervoer
In de prins Hendrikstraat geldt éénrichtingsverkeer en er mag alleen door vergunninghouders geparkeerd worden. Je kunt het beste parkeren op parkeerplaats "Rungraaf" (1). Het is betaald parkeren tot 21:00 uur (50 cent per 15 minuten). Van daaruit is het slechts 150 meter lopen naar Pand 54 (A)

Openbaar vervoer
Vanuit Eindhoven Centraal station neem je stadsbus naar de halte "Grote berg" van daaruit is het 2 minuten lopen naar Pand 54. Een andere mogelijkheid is naar de halte "Wilhelminaplein", van daaruit is het 3 minuten lopen.