En de heteropartner dan....

Orpheus is er niet alleen voor de homo, lesbische of bipartner, maar zeer zeker óók voor de heteropartner.

Misschien had je al wel iets vermoed, misschien komt de mededeling, dat je partner (ook) homoseksuele gevoelens heeft, als een donderslag bij heldere hemel. Hoe nu verder?

Ben je razend, denderen de woorden “pot”of “flikker” over de tafel, of ben je heel begripvol en gun je je partner alle geluk van de wereld, of weet je het gewoon even niet meer? Je wilt bij elkaar blijven, maar kan dat wel, en hoe dan? Je wilt juist niet bij elkaar blijven, maar de kinderen dan?

Het is wel eens prettig om over deze dingen te kunnen praten met mensen die in dezelfde situatie zitten of gezeten hebben. Die mensen vind je bij Orpheus. En speciaal voor jou bij de heterowerkgroep.
Naast de mogelijkheden voor gesprekken organiseert de heterowerkgroep ook ontspanningsactiviteiten.

Wij hetero's zijn allemaal een eerste keer naar een bijeenkomst gekomen en weten dus ook wat drempelvrees is. Omdat we allemaal de Orpheus-situatie goed kennen, kan jij ervaren dat je aan een half woord genoeg hebt om uit te leggen hoe jij je voelt. Een luisterend oor en het vernemen van ervaringen van anderen laat je al snel thuis voelen in de groep.