{cbscrollpane align="left" width="784" }

Weekenden

Heb je het gevoel dat jij er alleen voor staat?
Gun jij jezelf tijd om helderheid te krijgen over jouw situatie?
De deur staat voor je open om je welkom te heten op onze weekenden.
Daar kun je praten mét en luisteren náár andere mensen in jouw situatie.
Mensen die begrijpen waar het om gaat...

We kijken uit naar je komst om er een inspirerende bijeenkomst van te maken!


Weekenden 2019

Als er voldoende interesse is, zal ook in 2019 Orpheus weer drie themaweekenden organiseren voor iedereen, die op hun eigen manier met de Orpheus-situatie wordt geconfronteerd. Heb je interesse, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende interesse wordt een datum geprikt.

Je zult dingen tegenkomen, die niet altijd even gemakkelijk zijn. Juist tijdens deze weekenden kun je met mensen, die hetzelfde meemaken, dezelfde gevoelens hebben, praten in een omgeving waar respect én veiligheid sleutelwoorden zijn.

In verschillende werkvormen ontmoet je niet alleen anderen. Je komt ook jezelf tegen. Wil je samen verder, of is dit voor jou onmogelijk? Of voor de ander? Allerlei zaken waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht, komen bij je boven.

In ieder geval staat de deur wijd open voor je om je welkom heten op onze weekenden. Daar kun je praten mét en luisteren náár andere mensen in jouw situatie. Mensen die begrijpen waar het om gaat…

In het weekend van je keuze wordt je verwacht op vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur (heteroweekend) of zaterdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur. Het weekend eindigt op zondagmiddag om ca. 15.00 uur.

De weekenden worden geleid door kaderleden van Orpheus, die allen trainingen hiervoor hebben gehad. Zij hebben zelf eerder als deelnemer/ster aan weekenden meegedaan.

De weekenden zijn geheel verzorgd en worden gehouden in groepshotel de Duiventil in Nunspeet. Je hoeft alleen toiletartikelen en een lakenset of slaapzak mee te nemen. Een lakenset is eventueel te huur. Graag op het inschrijfformulier vermelden als je daar gebruik van wilt maken.

De kosten en voor voorwaarden vind je hier. Je bent pas ingeschreven als de (eerste) betaling door Orpheus is ontvangen! Kies je ervoor om in twee termijnen te betalen, dan moet de laatste termijn uiterlijk twee weken voor aanvang van het weekend zijn voldaan.

De uitnodigingen voor de weekenden met het globale programma, de deelnemerslijst en een routebeschrijving worden verstuurd zodra een weekend is volgeboekt, maar uiterlijk op de zondag vóór het betreffende weekend.

Bij minder dan zes deelnemers wordt een alternatief programma van één dag aangeboden.


Ervaringen van deelnemers van vorige weekenden

weekend voor heteropartners (1)
weekend voor heteropartners (2)
weekend voor heteropartners (3)
weekend voor heteropartners (4)
weekend voor heteropartners (5)

weekend voor homo-en biseksuele mannen (1)
weekend voor homo-en biseksuele mannen (2)
weekend voor homo-en biseksuele mannen (3)
weekend voor homo-en biseksuele mannen (4)
weekend voor homo-en biseksuele mannen (5)
weekend voor homo-en biseksuele mannen (6)

weekend voor lesbische en biseksuele vrouwen (1)
weekend voor lesbische en biseksuele vrouwen (2)

 

{/cbscrollpane}