{cbscrollpane align="left" width="784" }

Zuid Holland

Contactgegevens

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mario 06 - 40 37 81 99


Open Avonden

De werkgroep organiseert iedere derde woensdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een open avond. Deze avonden starten om 20:00 uur en duren tot ongeveer 22:00 uur

Open avond betekent dat iedereen welkom is.

Echter onze gespreksleiders komen van verre.
Om te voorkomen dat zij de reis mogelijk voor niets maken, verzoeken wij je om uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de avond even telefonisch aan Mario (zie telefoonnummer hier boven)". of via email te laten weten dat je komt.
Verder verzoeken wij je 15 tot 30 minuten eerder dan de aanvangstijd aanwezig te zijn. Een van de gespreksleiders zal je dan, met een kopje koffie of thee, ontvangen en vooraf even met je praten.”

De gespreksleiders van de afdeling Den Haag verheugen zich op je komst en hopen met jou een acceptabele manier te vinden om met je situatie om te kunnen gaan.
De barmedewerkers weten wie de gespreksleiders van Orpheus zijn.


Locatie open avonden

COC Café
Scheveningseveer 7
2514 HB Den Haag
070 - 36 59 090

COC café


Bereikbaarheid

Eigen vervoer

Je kunt je auto het beste parkeren op Plein 1813 op 5 minuten loopafstand van het COC café.
Voor het COC café mag tegenwoordig max 2 uur geparkeerd worden.

Openbaar vervoer

Vanaf station Hollands Spoor ook tramlijn 1 richting Noorderstrand. Na circa 8 minuten (7e halte) uitstappen op de Mauritskade en 2 minuten lopen naar Scheveningseveer 7.
Vanaf het Centraal Station (Beneden) 1 minuut lopen naar tramlijn 1 richting Noorderstrand. Na circa 5 minuten uitstappen op de Mauritskade (4e halte) en dan 2 minuten lopen naar Scheveningseveer.


 

 


{/cbscrollpane}